Radics Tibor

A kereskedőház összehozza a ruhaipari szereplőket, tapasztalátaval és szakértelmével segíti a megrendelések sikerességét illetve értékesítési csatornáin lehetőséget biztosít a belföldi piacon történő hatékony megjelenésre.

2019 óta az egyik tulajdonosa és operatív igazgatója vagyok az 1952-ben alapított Styl Ruhagyárnak. A vállalat nemzetközi divatmárkák számára végez bérvarrási tevékenységet, jelenleg 268 fő munkavállalóval. 

Styl Men’s Store 2020-ban alapított férfi ruha bolthálózat, azzal céllal jött létre, hogy kiskereskedelmi csatornát nyisson a Styl Ruhagyár által gyártott termékeknek és más forgalmazott divatmárkáknak. Budapest és Szombathelyen kialakított bolt mellett, további nagy városokban is folynak az előkészületek. 

A BEVIP VIP party szolgáltatásokat, kedvezményeket, asszisztenciát kínál turistáknak és zárt VIP közösségének. Rendezvényszervezői szolgáltatása során pedig a különleges helyszíneket, exkluzív témákat kínál. 

A Balaton Most utazási és programajánló oldal, amely az iroda által összerakott autós útvonalakat ajánl, egyedi élményéket mutat be a Balaton partján, amelyhez kedvezményes igénybevételi lehetőségeket is biztosít. Felületein folyamatosan beszámol a balatoni történésekről, nevezetességekről, és programokról.  

RT EVENT

Több mint 16 év, 1000 sikeres rendezvény, és nem kevesebb, mint 500 000 elégedett vendég tapasztalatával a hátam mögött 2020-ban alapítottam meg az RT EVENT rendezvényszervező ügynökséget. Rendezvényszervező elit csapatunk, hosszú évek óta, olyan csapattá kovácsolódott össze, amely egyedülálló rutinnal és tudással rendelkezik, minden fontos területen, legyen szó akár előkészítésről, lebonyolításról, vagy kommunikációról!